TWIG Protector Pro Personalarm

Twig Protector Pro er desværre en udgået model, men vi kan stadig hjælpe jer med service og reparation af eksisterende enheder. ellers anbefaler vi at i kigger på Twig One, som er erstatning for Twig Protector og Protector Pro. Se den her.

Protector Pro er alarmsenderen til alenearbejdere i krævende miljøer. Protector Pro har kraftig højttaler som sikrer at både alarmsignaler og tale høres bedre i støjende omgivelser. Tydelig alarmknap og 4 genvejs-taster, som kan anvendes til hurtigkald eller alarmfunktioner. Twig Protector Pro alarmsenderen sikrer jeres alenearbejdere med ManDown funktioner, som aktiveres hvis personen falder ned, lægger ned og / eller ikke bevæger sig. Ved alarm sendes alarmbesked til kollegaer eller vagt og der kan etableres automatisk opkald med enten tovejs samtale eller tavst opkald for “lytte” fuktion. Twig Protector Pro har indbygget GPS så alenearbejderen kan spores af modtageren. Desuden kan der anvendes Beacons for indendørs positionering. Alarmsenderen kan også sættes op som dødemandsknap, hvor der i en fastsat tid, skal meldes tilbage for ikke at aktivere en alarm. Twig Protector Pro er den ultimative loneworker alarm til sikring af jeres vigtigste ressourcer, når de arbejder alene eller i farefulde omgivelser.

  • TWIG Protector Pro alarmsender – Personlig alarmsender til professionelle Alenearbejdere

  • TWIG Protector Pro med ManDown alarm med foralarm med høj lyd og vibrator med individuel tidsindstilling, samt “find mig” alarmtone.

  • TWIG Protector Pro Personalarm har tydelig SOS knap, nem at aktivere når du arbejder i et risikofyldt miljø.

  • TWIG Protector Pro kalder dine kollegaer via Alarmbesked og Taleopkald – med flexibel opsætning.

  • TWIG Protector Pro Personalarm tilbyder 2-vejs talekommunikation imellem alarmsender og modtager. Ekstra høj lyd.

  • TWIG Protector Pro kan sende information om position ud fra GPS signal og som tillæg, ud fra indendørs Beacons.

  • TWIG Protector Pro er også for dine medarbejdere – vi kan tilpasse funktioner næsten som i vil have det, med jeres medarbejderes sikkerhed i fokus. Kontakt os for en snak om den bedste Personsikringsløsning for jer.

En Alarmsender til Alenearbejdere i krævende miljøer

Vandtæt og ekstra kraftig opbygning - Se Billede

TWIG Protector Pro - Nem Alarmhåndtering - Ekstra batterikapacitet - Kraftig højttaler for alarm

Protector Pro Alenearbejder alarm