• TWIG Neo

TWIG Neo

Den lille diskrete alarmenhed for alenearbejdere i alle arbejdsmiljøer. Twig Neo er en lille men alligevel robust og avanceret alarmsender til personale med behov for hurtig hjælp. Mulighed for at afsende alarm ved aktivering af alarmknap, ved fald og ManDown, eller ved aktivering af træksnor. Alarmer kan suppleres med 1 eller 2 vejs samtale.

Med TWIG Neo er du sikret på forbindelsen, da denne understøtter både 2G og 3G til data og tale og 4G til Data. I nyeste udgave også 4G tale VoLTE. Som option kan der anvendes positionering fra flere forskellige systemer, som GPS, Lokal positioneringsbeacons, WiFi og BLE Bluetooth Beacons. TWIG Neo er den alsidige alarmsender til personer i usikre miljøer og situationer. Hurtig aktivering af alarmknap eller automatisk aktivering af alarm betyder at denne alarmsender er optimal for både alenearbjedere, samt personale som har behov for en overfaldsalarm.

  • Alarmknap, automatiske ManDown funktioner, Dødmandsalarm funktion, træksnor, remote alarmknap.

  • High Performance GNSS modtager med AGNSS support med mulighed for kombination med SRD TWIG Beacons, Bluetooth Low Energy og WiFi indendørs positionering.

  • Remote konfigurering gør TWIG Neo nem at implementere og administrere

  • Alarmbesked og opkald direkte til kollegaers mobiltelefoner og mulighed for alarmer til alarmplatform med kortservice for indendørs og udendørs positionering, eller til ekstern vagtcentral.

Tydelig Alarmknap og træksnoralarm i kritiske situationer

  • Twig Neo personalarm

ManDown alarm og fald alarm sendes automatisk

vælg forskellige bæreanordninger og modtag alarmer på displayet

Bordlader til TWIG Neo og One for nem opladning

  • Twig Neo i bordlader

Indendørs positionering med Beacons, Bluetooth eller WiFi

Racklader for nem håndtering af flere samtidige enheder til ladning