TWIG Embody personalarm

TWIG Embody er vores, tidligere, mest solgte alarmsender til alenearbejdere. Twig Embody er ikke længere i produktion, men er i så heldige at have en af disse enheder, kan vi stadig servicere og vedligeholde dem for jer. Vi anbefaler at du i stedet kigger på Twig Neo, som er den nærmeste erstatning for Embody, med endnu bedre funktioner og teknologier indbygget.

Embody er lille og nem at bære og indeholder et hav af flexible opsætningsmuligheder, som understøtter de flestes behov. Embody kan leveres i forskellige udgaver afhængigt af om der er behov for en alarmsender alene med alarmknap og evt. lokationsmulighed indendørs og udendørs, eller omder kræves en enhed med avancerede faldalarm funktioner, indeholdende faldalarm, ManDown alarm og ingen bevægelses alarm. Embody kan leveres med GPS lokation og / eller SRD lokation, for anvendelse af indendørs beacons til præcis positionering.

TWIG Embody kan monteres med forskellige bæreanordninger, som gør det nemmere og mere sikkert at bære den lille smarte enhed. Kontakt os gerne for yderligere info og priser.

  • Embody alarmsender – Personlig alarmsender i lille format

  • Embody Alenearbejderalarm med rigtig ManDown alarm med forvarsling med lyd og vibrator og individuel tidsindstilling.

  • Embody Personalarm har tydelig SOS knap og trækalarm, når du arbejder i et risikofyldt miljø

  • Embody kalder dine kollegaer via SMS og Taleopkald – med flexibel opsætning

  • Embody Personalarm tilbyder 2-vejs talekommunikation med modtagerne

  • Embody Personalarm sender information om placering ud fra GPS signal og som tillæg, ud fra indendørs Beacons

  • Embody tilbyder et fleksibelt program af tilbehør til at bære enheden i, sikkert og diskret

  • Embody er også for dig – vi kan tilpasse funktioner næsten som du vil have det, med din sikkerhed i fokus. Kontakt os for en snak om din sikkerhed.

Herunder viser vi hvordan forskellige funktioner virker på TWIG Embody. Klik på de enkelte videoer for at se.