• alenearbejder på facaderens
  • Overfaldsalarm sygehus
  • Embody alarmsender i navneskilt

Info om Helpmi

Hos Helpmi arbejder vi med sikkerhedsløsninger og personlig sikkerhed for vores kunder.

Helpmi blev i 2015 startet af Thomas Christensen, med mere end 25 års erfaring indenfor løsninger til håndtering af kritisk kommunikation og især personalarmløsninger til offentlige institutioner og private virksomheder.

Helpmi´s mission er at tilbyde personlig sikkerhed til alenearbejdere og personale i udsatte miljøer, samt simple og brugervenlige løsninger til personer med demens eller en anden sygdom, som kræver en hjælp i hverdagen til at komme i kontakt med plejepersonale eller pårørende. vores løsninger er gennemtestede og sikre til brug som alenearbejderalarmer og overfaldsalarmer. Helpmi’s fokusområde er sikre løsninger som er nemme at implementere, drifte og anvende for vores kunder, uanset om der er behov for 1 eller 100 personalealarmer.

Herudover tilbyder vi og arbejder med udvikling af fremtidens alarmplatform til håndtering af alle typer kritiske alarmer og dermed give vores kunder mulighed for at samle, distribuere og administrere alarmer fra flere løsninger, et sted. Dette håndteres under firmanavnet Reactio. Se mere på Reactio.io

Kontakt os gerne for mere info eller en snak om personsikkerhed, kaldeløsninger, trådløse teknologier, integrationer, positionering eller andet.

Hvem er Helpmi

Helpmi´s mission er at tilbyde personlig sikkerhed til alenearbejdere og personale i udsatte miljøer.

Tingbakken 30 – 8883 Gjern – kontakt os gerne på telefon 26361077 eller på info@helpmi.dk

Vi kan levere din løsning – klar til brug. Alle løsninger leveres færdigprogrammeret med funktionsbeskrivelse og brugerguides. Det er ikke svært at komme igang med at sikre dine medarbejdere.

Vores speciale

Alenearbejderalarmer
Overfaldsalarmer
Alarmhåndtering
Demensalarmer
Positionering inde og ude