Helpmi Personsikrings Software

Gør din personsikringsløsning, endnu mere sikker, fleksibel og fremtidssikker med vores alarm applikation fra Reactio.

Alarmapp
  • Reactio

Kundetilpasset

Tilpasning af funktioner

vi har styr på koden og tilpasser efter behov

SAAS

Sikre løsninger og nem adgang

Vi bygger vores løsninger i skyen

Hvorfor installere en masse lokal hardware ?. I skyen sørger vi for sikkerheden og holder styr på data.

Overvågning

Vi holder øje med sikkerheden

Kontrol med Løsningen

Vil du have info om batterifejl, manglende forbindelse eller andet. Vores løsning kan overvåge tilkoblet udstyr og processer.

Vores Software til personsikring

Helpmi leverer også løsninger med en avanceret alarm management platform.

Har man behov for præsentation af alarmer på en storskærm, kan vi levere dette som både standalone og som cloud baseret løsning.

Ønskes der en mere avanceret løsning, hvor alarmer håndteres og præsenteres med info om bla. alarmlokation med præsentation på kort, kan dette også tilbydes.

Vi anvender vores egenudviklede Reactio Alarmplatform hvor løsningen bedre kan tilpasses den enkelte kundes behov. Løsningen er bygget i DK ud fra de behov og krav der stilles til personsikringsløsninger og håndtering af kritiske alarmer idag.

I Reactio Alarmplatformen får man nem og intuitiv adgang til håndtering af alarmsendere, positionsenheder, scenarier, vagtplaner og alarmgrupper, samt adgang til historik, hvor alle alarmer logges og nemt kan genvises. Med Reactio alarmplatform får man også et avanceret alarmoverblik, hvor alarmdetaljer præsenteres og kan vises på forskellige korttyper eller som tekst. Her kan alarmen også håndteres med kvittering og afstilling og tilføjelse af note til alarmen.

Alarmer håndteres i Scenarier hvor forskellige output kan opsættes og der kan etableres alarmkonference med 2 vejs eller 1 vejs tale for at give alarmmodtagere mulighed for at følge med i hvad der sker på alarmstedet.

På forsiden ses et overblik over aktive alarmer, med info om alarmafsender, position og yderligere info, samt et kort som viser hvor alarmen er sendt fra. Herfra tilgås den enkelte aktive alarm for mere info og håndtering. Reactio Alarmplatformen kan sættes op som bemandet alarmplatform eller som ubemandet info-alarmskærm.

  • Unikke logins for administrator og brugere, med forskellige rettigheder

  • Mulighed for sporing af de enkelte Alarmenheder efter en alarm er aktiveret

  • Opsætning af virtuelle hegn som kan anvendes i scenarier

  • Nem brugerflade for hurtigt alarmoverblik

  • Realtids sporing af de enkelte alarmenheder ved specielle scenarier (Kun ved aktivering af en hændelse)

  • genskabelse af hændelser fra alarmenhedens (historie)

  • Adgang til fjernprogrammering af enhederne for nem opsætning

  • Leveres som Cloud løsning eller alternativt som on premise

Skab trygge rammer i udsatte omgivelser med en Alarmplatform fra Reactio

Med Alarmapp løsningen har du mulighed for at samle og administrere alle dine alarmsendere via et simpelt og intuitivt værktøj. Løsningen er bygget op som en webapplikation og du kan enten vælge at lade os stå for al teknikken eller installere din egen version på dit eget netværk. Hvis du vælger at lade os stå for teknikken modtager du et login hvorefter du kan komme i gang med det samme.

Når du tilmelder en alarmsender får du adgang til at oprette alarm-flows / Scenarier hvor du kan sikre den bedste hjælp til personen der har aktiveret alarmsenderen. Et alarm-scenarie sikrer at der kommer præcis information til de rette personer, på de rigtige tidspunkter af døgnet, således at hjælpen hurtig ankommer til det rette sted. Som modtager af en alarm har du mulighed for at modtage alarmer på en infoskærm eller direkte i lommen på en mobil. Alarmer vil indeholde præcis information med mulighed for position og kortvisning, forholdsordre. samt adgang til alarmkonference og kvittering med besked om at hjælpen er på vej. Løsningen sikrer desuden fuld sporbarhed og du vil altid kunne se hvorledes en alarmsituation er blevet håndteret og afhjulpet.

Alarmapp leveres med en lang række interfaces der gør det nemt at komme i gang med forskellige typer af alarmsendere og modtagere uanset om der er behov for en alenearbejderalarm eller en overfaldsalarm eller tryghedsalarm. Samtidig er systemet fra bunden blevet tænkt som at være fleksibelt og integrerbart og er således ikke låst til en bestemt type af enheder. Vi er altid behjælpelige med at finde den bedste løsning for dig, således at løsningen passer bedst med dine behov og ønsker.

Alarmapp er velafprøvet og sikker og bygger på mere end 25 års erfaring med rådgivning, udvikling, og levering af systemer til håndtering af kritiske alarmer.

Kontakt os for en demo og en snak om mulighederne for hvordan vi kan skabe den bedste løsning for dig. Se mere på Reactio.io