Helpmi personsikrings Software

Gør din personsikringsløsning, endnu mere fleksibel og fremtidssikker med vores software tools

Alarmapp

Vores Softwarepakker til personsikring

Helpmi leverer forskellige typer software til vores løsninger.

Har man behov for en simpel præsentation af alarmer på en storskærm, kan vi levere dette som både standalone og som cloud baseret løsning.

Ønskes der en mere avanceret løsning, hvor alarmer præsenteres med info om lokation med præsentation på kort, kan dette også tilbydes.

Vi anvender bla. software fra TWIG og løsningen Alarmapp.net fra 9bytes hvor løsningen tilpasses den enkelte kundes behov.

En simpel løsning kan ligeledes bestå af en sms-Gateway til eksternt alarmudstyr.

  • Unikke logins for administrator og brugere

  • Mulighed for sporing af de enkelte Alarmenheder

  • Grafisk opsætning af virtuelle hegn

  • Nem brugerflade for hurtigt alarmoverblik

  • Realtids sporing af de enkelte alarmenheder

  • genskabelse af alarmenhedens færden (historie)

  • Adgang til fjernprogrammering af enhederne for nem opsætning

  • Leveres som standalone eller Cloud løsning

Skab trygge rammer i udsatte omgivelser med en Alarm Management løsning fra alarmapp.net

Med alarmapp.net løsningen har du mulighed for at samle og administrere alle dine alarmsendere via et simpelt og intuitivt værktøj. Løsningen er bygget op som en webapplikation og du kan enten vælge at lade os stå for al teknikken eller installere din egen version på dit eget netværk. Hvis du vælger at lade os stå for teknikken modtager du et login hvorefter du kan komme i gang med det samme.

Når du tilmelder en alarmsender får du adgang til at oprette alarm-flows hvor du kan sikre den bedste hjælp til personen der har aktiveret alarmsenderen. Et alarm-flow sikrer at der kommer præcis information til de rette personer, således at hjælpen hurtig ankommer til det rette sted. Som modtager af en alarm har du mulighed for at modtage alarmer på en infoskærm eller direkte i lommen på en mobil. Alarmer vil indeholde præcis information med mulighed for position og kortvisning, forholdsordre og kvittering med besked om at hjælpen er på vej. Løsningen sikrer desuden fuld sporbarhed og du vil altid kunne se hvorledes en alarmsituation er blevet håndteret og afhjulpet.

Alarmapp.net leveres med en lang række interfaces der gør det nemt at komme i gang med forskellige typer af alarmsendere og modtagere. Samtidig er systemet fra bunden blevet tænkt som at ære fleksibelt og integrerbart og er således ikke låst til en bestemt type af enheder. Vi er altid behjælpelige med at finde den bedste løsning for dig således at løsningen passer bedst med dine behov og ønsker.

Alarmapp.net er velafprøvet og sikker og bygger på mere end 15 års erfaring med rådgivning, udvikling, og levering af systemer til håndtering af kritiske alarmer.

Læs mere på alarmapp.net eller kontakt os for en demo og en snak om mulighederne for hvordan vi kan skabe den bedste løsning for dig.