Loading...

HELPMI Personsikringsløsning til Alene Arbejdere

Medarbejder i risikofyldte miljøer, Personale i utrygge situationer, Demente, Autister og andre som har behov for ekstra tryghed i hverdagen eller på jobbet

 

En Brugervenlig løsning til en eller mange brugere , HELPMI løsninger er scalerbar og nem at anvende Vi klarer opsætningen for dig. Brug vores løsning til sikring af alenearbejdere, uanset om der er behov for en overfaldsalarm, en faldalarm, ingen bevægelses alarm, eller en nødalarm på arbejdspladsen. Herudover får du en løsning med GPS overvågning, så medarbejdere i nød, kan spores. Helpmi tilbyder professionel sikring af dine allervigtigste ressourcer, medarbejderne, dine pårørende eller dine beboere.

Demente i sikre og trygge rammer

skab tryghed for beboere og pårørende

Beskyt demente personer med en Helpmi MiniSafe alarm – Nemt, Diskret og Sikkert – Find personen med et klik, eller få alarm når en dement person forlader et område. Nemt og sikkert.

Alene og / eller utryg på jobbet ?

Skab tryghed for dine medarbejdere

Alenearbejdere kan føle sig mere trygge med en Helpmi alarm i lommen, uanset hvor de befinder sig.  Aktiver alarmen med et tryk på hjælpknappen, eller  sæt alarmen til at aktivere automatisk ved fald.

En medarbejder falder omkuld !

Alarm til kollegaer eller vagtcentral

Den tilskadekomne medarbejder lokaliseres hurtigt fra en kollegas smartphone eller på vagtcentralens 0vervågning og hjælpen kan sendes til det rigtige sted hurtigt og effektivt.

Opslag på et kort efter aktivering

Nemt og hurtigt overblik

Helpmi tilbyder avancerede løsninger for præsentation og overblik af alarmer. Mulighed for at lave opslag på kort efter alarm, eller aktiv overvågning af personer i f.eks. en evakueringsprocess.

  • sikkerhed i entreprenørindustri
  • Twig One alarmsender
  • Personsikring Hjemmepleje

Se Vores Produkter

Klik på Produkter i topmenuen og se mere om vores forskellige alarmsendere og software

Se vores online shop

Du finder et et lille udvalg af tilbehør til vores alarmsendere, samt diverse kaldeenheder.