Loading...

Skab Tryghed for medarbejdere og mindsk stress og usikkerhed – Øg produktiviteten – Lev op til krav fra myndighederne – skab bedre kommunikation – Mindsk omkostninger til Personale på vagt

Personsikring til Alene Arbejdere, Medarbejder i risikofyldte miljøer og Personale i utrygge situationer. Alarmer og tryghedskald til Autister, demente og andre som har behov for ekstra tryghed i hverdagen.

En Brugervenlig løsning til en eller mange brugere, Helpmi løsning er scalerbar og nem at anvende. Vi klarer opsætningen for dig. Brug vores løsning til sikring af alenearbejdere, uanset om der er behov for en overfaldsalarm, en faldalarm, ingen bevægelses alarm, eller en nødalarm på arbejdspladsen. Herudover får du en løsning med GPS positionering og evt. indendørs positionering, så medarbejdere i nød, kan spores. Helpmi tilbyder professionel sikring af dine allervigtigste ressourcer, medarbejderne, dine beboere, eller dine pårørende.

Alenearbejder på Laboratorie

Tryghed når du arbejder alene

Beskyt personale som ofte arbejder alene eller i farligt miljø. Får man det dårligt og falder om sendes alarm til kollegaer eller vagt

Alene og / eller utryg på jobbet ?

Tiltalarm eller hurtigt aktiveret alarmknap

Alenearbejdere kan føle sig mere trygge med en Helpmi alarm i lommen, uanset hvor de befinder sig.  Aktiver alarmen med et tryk på hjælpknappen, eller  sæt alarmen til at aktivere automatisk ved fald.

Personsikring i Reception og Borgerservice

diskret eller synlig overfaldsalarm ?

Vi tilbyder løsninger til diskret placering og nem aktivering, eller bærbare alarmsendere som viser at her er vi sikret. Hvordan vil i sikres ?

Tilkald hurtig hjælp

Det rigtige team er på vej

Måske er der kollegaer som kan komme til hjælp om dagen, men hvad med om natten ? Vi samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral som tager imod alarmen og følger den udstedte forholdsordre.

Vi sikrer personale i mange forskellige brancher. Arbejder du alene, eller i områder med risiko af den ene eller anden slags ? Hvorfor vente til det går galt ?

  • Personsikring på lager
  • lagerarbejder sikring
  • alenearbejder på facaderens
  • Twig Neo personalarm

Personsikring

Sikring af personale under arbejde med tunge entreprenørmaskiner

Arbejder du alene ?

Bliv sikret med en alenearbejder alarm

På hjemmebesøg

ved alarm, kaldes kollegaer eller en vagtcentral

Brugervenligt

Bær alarmsenderen i en speciel holder til ID kort – diskret og nem at betjene

Se Vores Produkter

Klik på Produkter i topmenuen og se mere om vores forskellige alarmsendere og software